Achterhoekse sleutelhanger

Ontdek de charme van de Achterhoek met onze unieke Achterhoekse sleutelhangers!

Ben jij trots op jouw Achterhoekse roots en wil je dat op een stijlvolle manier laten zien? Dan is onze Achterhoekse sleutelhanger precies wat je zoekt! Gemaakt van hoogwaardig MDF en voorzien van een duurzame kunststof coating, is deze sleutelhanger niet alleen een symbool van jouw verbondenheid met de Achterhoek, maar ook een stijlvol accessoire dat tegen een stootje kan.

Eigenschappen:

  1. Aan beide zijden bedrukt: Personaliseer jouw sleutelhanger met je favoriete Achterhoekse tekst dat je nauw aan het hart ligt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kies voor een vierkante, rechthoekige, ronde of hartvormige sleutelhanger en geef jouw eigen draai aan deze unieke accessoire.
  2. Hoogwaardig MDF: Onze sleutelhangers zijn gemaakt van duurzaam MDF, wat niet alleen zorgt voor een natuurlijke uitstraling, maar ook voor een lange levensduur. De kunststof coating beschermt de bedrukking tegen krassen en slijtage, waardoor jouw Achterhoekse trots altijd stralend voor de dag komt.
  3. Perfect cadeau: Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend, familielid of geliefde met een sterke band met de Achterhoek? Deze sleutelhanger is het ideale geschenk! Of het nu voor een verjaardag, jubileum, of gewoon zomaar is, je zult zeker indruk maken met dit persoonlijke en betekenisvolle presentje.

Laat jouw Achterhoekse trots stralen met onze prachtige sleutelhangers. Bestel vandaag nog en draag jouw liefde voor de Achterhoek altijd met je mee! 

Standaard worden alle producten ZONDER tekst bedrukt. Graag dit product met tekst? Vink dan deze optie aan en voeg aan het eind van het bestel proces de tekst toe die er op bedrukt moet worden. 

Afmetingen:
Rechthoek - 60 x 40 x 3 mm
Vierkant - 50 x 50 x 3 mm
Rond - 50 x 50 x 3 mm
Hartvormig - 60 x 50 x 3 mm

Kies een variant:

3,95 €
exclusief verzendkosten