Agenda


Op dit moment zijn er nog geen geplande evenementen. Zie hieronder de afgelopen evenementen waar Echt Achterhoeks! te zien was.

18 MEI - Hemelvaarts Manisfestatie Terborg

Op donderdag 18 mei is er een braderie in het centrum van Terborg. Tijdens deze middag zijn er verschillende activiteiten in & om het centrum van Terborg. Tijden: 11u t/m 17u

30 JULI - Grolse Vesteval Dagen - Dag 1

Zondag 30 juli is de eerste Grolse Vesteval dag van 2023. 3 zondagen achter elkaar wordt het centrum van Groenlo omgetoverd tot een gezellige bedoeling. Zo is er een braderie, diverse ambachten, live muziek en nog vele andere evenementen.

6 AUGUSTUS - Grolse Vesteval Dagen - Dag 2

Zondag 6 augustus is alweer de 2e Grolse Vesteval dag van 2023. 3 zondagen achter elkaar wordt het centrum van Groenlo omgetoverd tot een gezellige bedoeling. Zo is er een braderie, diverse ambachten, live muziek en nog vele andere evenementen. Welke zondag kom jij?

13 AUGUSTUS - Grolse Vesteval Dagen - Dag 3

Zondag 13 augustus is helaas alweer de laatste Grolse Vesteval dag van 2023. 3 zondagen achter elkaar wordt het centrum van Groenlo omgetoverd tot een gezellige bedoeling. Zo is er een braderie, diverse ambachten, live muziek en nog vele andere evenementen. Kom allen nog 1 keer naar het centrum van Grolle!


Heb jij een locatie of een evenement waar je Echt Achterhoeks! graag wilt zien? Laat het ons weten! Tevreden over Echt Achterhoeks! ?