Achterhoekse puzzel

Ontdek de charme van de Achterhoek met onze unieke puzzel!

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau dat de trots en schoonheid van de Achterhoek weerspiegelt? Zoek niet verder! Onze prachtige puzzel met 30 stukjes, met een afmeting van 24 cm bij 19 cm, brengt de sfeer van de Achterhoek naar jouw woonkamer.

De puzzel is niet zomaar een spel; het is een kunstwerk op zich. Elk stukje draagt een kleurrijke print van de Achterhoekse vlag, waardoor het niet alleen een uitdagend tijdverdrijf is, maar ook een visueel feest voor liefhebbers van deze pittoreske streek.

Waan jezelf in de glooiende landschappen, historische kastelen en gezellige dorpen van de Achterhoek terwijl je stukje voor stukje de puzzel compleet maakt. De afmetingen van 24 cm bij 19 cm maken deze puzzel perfect voor elke gelegenheid: een rustige avond thuis, een gezellige familiemiddag of een uniek cadeau voor vrienden en familie.

  • 30 stukjes voor de juiste dosis uitdaging
  • Afmetingen van 24 cm bij 19 cm voor gemakkelijk puzzelplezier
  • Gedrukt met levendige kleuren van de Achterhoekse vlag
  • Een ideaal cadeau voor liefhebbers van de Achterhoek

Breng de Achterhoek naar jouw huiskamer en geniet van urenlang puzzelplezier. Bestel nu en ontdek de magie van de Achterhoek door middel van onze prachtige puzzel!

Standaard worden alle producten ZONDER tekst bedrukt. Graag dit product met tekst? Vink dan deze optie aan en voeg aan het eind van het bestel proces de tekst toe die er op bedrukt moet worden.  

Kies een variant:

Vanaf 6,00 €
exclusief verzendkosten