Achterhoekse onderzetters vierkant (set van 2)

Unieke Achterhoekse Onderzetter - Perfect voor Gezelligheid!

Haal een stukje Achterhoekse charme in huis met onze prachtige Achterhoekse onderzetters! Gemaakt van hoogwaardig foam en met een afmeting van +/- 10 cm, zijn deze onderzetters zowel functioneel als stijlvol. Of je nu geniet van een kopje koffie, thee of een verfrissend drankje, deze onderzetter voegt een vleugje Achterhoekse gezelligheid toe aan elke gelegenheid.

Waarom kiezen voor onze Achterhoekse Onderzetter?

Authentiek Achterhoeks Design: Elk detail van de onderzetter ademt de sfeer van de Achterhoek. Van de unieke vorm tot de subtiele details, het is een eerbetoon aan de prachtige streek.

Duurzaam Foam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig foam, zijn deze onderzetters duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Ze beschermen je tafel tegen krassen en vlekken, zodat je onbezorgd kunt genieten.

Veelzijdigheid: Of je nu een ronde of vierkante onderzetter verkiest, wij bieden beide opties aan! Kies degene die het beste bij jouw stijl past en voeg een vleugje Achterhoekse flair toe aan je leefruimte.

Geschikt voor Elke Gelegenheid: Van alledaagse momenten tot speciale bijeenkomsten, deze onderzetters zijn geschikt voor elke gelegenheid. Verwelkom gasten met een stukje Achterhoekse warmte.

Bestel vandaag nog jouw Achterhoekse onderzetters en breng de unieke sfeer van de Achterhoek in huis. Maak van jouw tafelsetting een eyecatcher en geniet van de charme van het Achterhoekse leven! 

Standaard worden alle producten ZONDER tekst bedrukt. Graag dit product met tekst? Vink dan deze optie aan en voeg aan het eind van het bestel proces de tekst toe die er op bedrukt moet worden. 

Afmetingen:
Vierkant - 100 x 100 x 3 mm
Rond - 100 x 100 x 3 mm
(Afmetingen kunnen afwijken gezien ze met de hand opgemeten zijn)  

Kies een variant:

Vanaf 4,95 €
exclusief verzendkosten