Achterhoekse mok met spreuk

Ontwaak de Achterhoekse trots met onze unieke Achterhoekse Mok!

Ben jij trots op de prachtige streek die de Achterhoek is? Laat je liefde voor dit bijzondere gebied zien met onze exclusieve Achterhoekse Mok! Gemaakt van hoogwaardig keramiek en met een royale inhoud van 330 ml, is deze mok niet alleen een eerbetoon aan de Achterhoek, maar ook een dagelijkse metgezel voor jouw favoriete warme dranken.

Waarom kiezen voor onze Achterhoekse Mok?

  1. Achterhoekse Vlag Design: Elk slokje uit deze mok is doordrenkt met de kleuren van de Achterhoekse vlag. Het prachtige ontwerp brengt de warmte van de streek rechtstreeks naar je handen.

  2. Achterhoekse Spreuk: Laat je inspireren door een authentieke Achterhoekse spreuk die op de mok prijkt. Een vleugje lokale wijsheid en humor voor een extra lach tijdens je koffiepauze.

  3. Kwaliteit in Handen: Gemaakt van duurzaam keramiek, is deze mok bestand tegen de tand des tijds. Geniet keer op keer van je favoriete dranken met een vleugje Achterhoekse flair.

  4. Perfect Cadeau: Op zoek naar het ideale cadeau voor een Achterhoek-liefhebber? Deze mok is een attent en uniek geschenk voor elke gelegenheid.

Bestel vandaag nog jouw Achterhoekse Mok en breng de charme van de Achterhoek naar jouw dagelijkse routine! Maak van elke slok een viering van trots en traditie. 

Opmerking: De Achterhoekse Mok is vaatwasserbestendig, maar we raden aan om met de hand te wassen voor een langdurige glans.

Standaard worden deze mokken met bovenstaande tekst bedrukt. Graag dit product met een andere tekst? Vink dan deze optie aan en voeg aan het eind van het bestel proces de tekst toe die er op bedrukt moet worden. 

Kies een variant:

Vanaf 7,95 €
exclusief verzendkosten