Achterhoekse magneet

Ontdek de Betoverende Achterhoek met Onze Magische Magneten!

Ben jij ook zo trots op de prachtige Achterhoekse streek? Laat je liefde voor deze betoverende regio stralen met onze unieke Achterhoekse magneet in het vierkant, rond of hartvormig! Deze magneet is niet zomaar een accessoire; het is een symbool van jouw verbondenheid met de schitterende natuur, de gezellige dorpjes en de warme gemeenschap van de Achterhoek.

Kwaliteit die indruk maakt: Onze magneet is vervaardigd met oog voor detail en liefde voor de Achterhoek. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de magneet duurzaam is en jarenlang zijn glans behoudt. Elk ontwerp, of het nu vierkant, rond of hartvormig is, straalt de authentieke charme van de Achterhoek uit, met kenmerkende elementen die de regio zo bijzonder maken.

Een hartverwarmend cadeau: Of je nu een trotse Achterhoeker bent of iemand kent die dat is, deze magneet is het perfecte cadeau! Verras je vrienden, familie of collega's met een stukje Achterhoek dat ze altijd dicht bij hun hart kunnen houden. Het is een geweldig geschenk voor verjaardagen, jubilea, of gewoon zomaar om iemand te laten weten dat je aan ze denkt.

Veelzijdig en praktisch: De Achterhoekse magneet is niet alleen een visueel statement, maar ook een handig gebruiksvoorwerp. Versier je koelkast, memobord of elk metalen oppervlak met deze magneet en geef elke ruimte een vleugje Achterhoekse magie.

Bestel nu en laat de achterhoek stralen: Mis deze kans niet om een stukje Achterhoek in huis te halen! Bestel vandaag nog jouw favoriete vorm - vierkant, rond of hartvormig - en geef jezelf of een dierbare het geschenk van Achterhoekse trots. Verfraai je omgeving en deel de liefde voor de Achterhoek met onze prachtige magneet!

Standaard worden alle producten ZONDER tekst bedrukt. Graag dit product met tekst? Vink dan deze optie aan en voeg aan het eind van het bestel proces de tekst toe die er op bedrukt moet worden. 

Afmetingen:
Vierkant - 50 x 50 x 2 mm
Rond - 50 x 50 x 2 mm
Hartvormig - 50 x 50 x 2 mm

Kies een variant:

Vanaf 4,00 €
exclusief verzendkosten