Achterhoekse lunchbox

NIEUW

Ontdek de Achterhoekse trots in elke hap!

Ben jij klaar voor een unieke lunchervaring? Maak kennis met onze exclusieve Achterhoekse lunchbox met een witte basis en een deksel bedrukt met de prachtige Achterhoekse vlag. Deze lunchbox is niet zomaar een draagbare maaltijdhouder; het is een eerbetoon aan de rijke cultuur en geschiedenis van de Achterhoek, verpakt in een smakelijk pakket.

Geniet van een authentieke Achterhoekse lunch: Verwen je smaakpapillen met heerlijke streekproducten die de Achterhoek te bieden heeft. Of het nu gaat om ambachtelijke kazen, verse streekproducten of traditioneel gebak, deze lunchbox biedt de perfecte setting voor een Achterhoekse smaakexplosie.

Een streling voor het oog: De lunchbox heeft een witte basis die elke maaltijd elegant presenteert, terwijl de deksel is versierd met de kenmerkende Achterhoekse vlag. Het opvallende ontwerp is niet alleen een eerbetoon aan de regio, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je lunchmoment.

Milieuvriendelijk en duurzaam: Onze lunchbox is gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook vriendelijk voor het milieu. Ga voor stijl zonder schuldgevoel en draag bij aan een groenere planeet.

Het perfecte cadeau: Op zoek naar een uniek cadeau voor een vriend, familielid of collega? Deze Achterhoekse lunchbox is het perfecte geschenk voor iedereen die de charme van de Achterhoek waardeert. Geef een stukje Achterhoekse trots cadeau!

Wacht niet langer en voeg een vleugje Achterhoekse flair toe aan je lunchroutine. Bestel nu onze Achterhoekse lunchbox en ontdek de perfecte combinatie van traditie, smaak en stijl! 

Standaard worden alle producten ZONDER tekst bedrukt. Graag dit product met tekst? Vink dan deze optie aan en voeg aan het eind van het bestel proces de tekst toe die er op bedrukt moet worden. 

Afmetingen:
182 x 124 x 58 mm
(Afmetingen kunnen afwijken gezien ze met de hand opgemeten zijn)  

Kies een variant:

Vanaf 12,50 €
exclusief verzendkosten