Achterhoekse koektrommel

NIEUW

Toon je liefde voor de Achterhoek!

Ontdek de perfecte mix van traditie en moderniteit met onze exclusieve metalen koektrommel, verfraaid met het trotse symbool van de Achterhoek: de prachtige Achterhoekse vlag. Of je nu je liefde voor de streek wilt tonen of gewoon op zoek bent naar een uniek en stijlvol geschenk, deze koektrommel is de ideale keuze.

Ontwerpopties:

  1. Rond: Kies voor de tijdloze elegantie van een ronde koektrommel met het levendige en kleurrijke Achterhoekse vlagontwerp. Deze vorm straalt gezelligheid uit en is perfect om je favoriete lekkernijen te bewaren.

  2. Rechthoekig: Voor een strak en eigentijds design is onze rechthoekige koektrommel de juiste keuze. Het Achterhoekse vlagmotief strekt zich uit over de gehele lengte, waardoor het een opvallend en modern accent krijgt.

  3. Hartvormig: Geef een speciaal geschenk met een koektrommel in de vorm van een hart, met de Achterhoekse vlag als het kloppende middelpunt. Perfect om je liefde voor de streek te delen met vrienden, familie of als een romantisch gebaar.

Waarom kiezen voor onze metalen koektrommel?

  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig metaal om langdurige stevigheid te garanderen.
  • Uniek ontwerp: Het Achterhoekse vlagontwerp maakt deze koektrommel tot een echt uniek item.
  • Veelzijdigheid: Ideaal voor het bewaren van koekjes, snoepjes, of andere lekkernijen.
  • Praktisch en stijlvol: Een functioneel item met een decoratieve uitstraling, perfect voor elke keuken of als cadeau.

Of je nu een trotse Achterhoeker bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder cadeau, onze metalen koektrommel met de Achterhoekse vlag is een perfecte combinatie van stijl en regionale trots. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje Achterhoekse charme toe aan je dagelijkse leven!

Standaard worden alle producten ZONDER tekst bedrukt. Graag dit product met tekst? Vink dan deze optie aan en voeg aan het eind van het bestel proces de tekst toe die er op bedrukt moet worden.

Afmetingen:
Rond - 155 x 155 x 50 mm
Rechthoek - 200 x 130 x 50 mm
Hartvormig - 183 x 170 x 50 mm
(Afmetingen kunnen afwijken gezien ze met de hand opgemeten zijn)  

Kies een variant:

Vanaf 13,50 €
exclusief verzendkosten