Achterhoekse borrelplank

NIEUW

Ontdek de Authentieke Smaak van de Achterhoek met Onze Bamboe Borrelplank!

Wil jij jouw borrelmomenten verrijken met een vleugje Achterhoekse charme? Maak kennis met onze unieke Achterhoekse Borrelplank, vervaardigd uit duurzaam bamboe en prachtig gelaserd met het kenmerkende patroon van de Achterhoekse vlag! Een eerbetoon aan de rijke tradities en smaken van de streek.

Duurzaamheid ontmoet Traditie: Onze borrelplank is gemaakt van hoogwaardig bamboe, een duurzaam en snelgroeiend materiaal. Het natuurlijke karakter van bamboe zorgt voor een warme en gezellige uitstraling, terwijl het lasergravureproces het emblematische Achterhoekse vlagpatroon met precisie en trots weergeeft.

Stijlvol Design: De Achterhoekse vlag komt tot leven op deze prachtige plank. Elk detail is met zorg uitgewerkt, waardoor de borrelplank niet alleen functioneel is, maar ook een decoratief pronkstuk voor jouw tafel.

Perfect voor Borrelmomenten: Of je nu geniet van een intieme avond met vrienden, een gezellige familiebijeenkomst organiseert of indruk wilt maken op gasten tijdens een feestje - onze Achterhoekse Borrelplank is de ideale metgezel. Leg een selectie van lokale kazen, fijne vleeswaren en heerlijke streekproducten op de plank en laat iedereen proeven van de Achterhoekse trots.

Een Uniek Cadeau: Op zoek naar een bijzonder cadeau? Geef de Achterhoekse Borrelplank! Het is niet alleen een functioneel geschenk, maar ook een stukje Achterhoek om te koesteren.

Bestel Nu en Breng de Achterhoek naar Jouw Tafel: Voeg een vleugje Achterhoekse gezelligheid toe aan jouw borrelmomenten met onze prachtige bamboe borrelplank. Bestel vandaag nog en ervaar de unieke combinatie van traditie, stijl en duurzaamheid!

Proef de Achterhoek, deel de trots!

Afmetingen:
Maat M - 250 x 170 x 10 mm
Maat L - 305 x 190 x 10 mm
Met handvat - 380 x 200 x 16mm
(Afmetingen kunnen afwijken gezien ze met de hand opgemeten zijn)  

Kies een variant:

Vanaf 14,50 €
exclusief verzendkosten